четвртак, 15. август 2013.

U Radnickom optimisti pred Partizan



Narednog vikenda na programu je 2. kolo fudbalske Superlige Srbije. Derbi ce u subotu od 19h na stadionu Cair odigrati niski Radnicki i zvanicni sampion drzave beogradski Partizan.

Radnicki u ovaj mec ulazi sa dosta samopouzdanja posle startne pobede protiv imenjaka iz Kragujevca rezultatom 2:0, i pokusace da iskoristi nesto losiju formu crno belih koji predstavama na pocetku sezone nisu odusevili fudbalsku javnost Srbije.

Trener niskog tima Dragoljub Bekvalac ocekuje tezak i neizvestan mec i napominje da je Radnicki pobedom nad Kragujevcanima vec ostvario zacrtani cilj u prva dva kola. On se pred ovaj susret suocava sa nekoliko problema, posto sigurno nece moci da racuna na pocrvenelog Hadzibulica, dok je nastup Pauljevica pod velikim znakom pitanja jer mu Partizan sa kojim ima ugovor ne dozvoljava da zaigra u subotu.

Fudbaleri Radnickog Milos Zivkovic i Petar Jovanovic izrazili su optimizam pred ovaj duel i pozvali nisku publiku da ispuni stadion Cair i pomogne ekipi da ostvari veliki rezultat.

Karte za subotnju utakmicu su danas pustene u prodaju po cenama: 300 dinara za jug ili sever i 600 dinara za istok ili zapad. Kapije stadiona ce biti otvorene od 17h, a iz kluba apeluju da se na utakmicu dodje gradskim prevozom ili peske kako bi se izbegle velike guzve.

1 коментар:

  1. A bas sam se nadao da ce Pauljevic zaigrati i pokazati Partizanu da je pogresio sto ga je pustio. Steta!

    ОдговориИзбриши