субота, 31. август 2013.

Radnicki na 1. mestu posle 4. kola JSL!!!

Radnicki Nis je pobedio Slobodu iz Uzica rezultatom 2:0 (0:0), golovima Jovanovica u 76. i Bulatovica u 79. minutu i izbio na 1. mesto JSL.



среда, 28. август 2013.

Ivica Jovanovic novo pojacanje Radnickog - VIDEO i statistika


Napadac Ivica Jovanovic novo je pojacanje Radnickog. On je u Radnicki dosao iz OFK Beograda. Karijeru je poceo u Timoku iz Zajecara, a igrao je jos i za Belgijski Lokeren, Rudar iz Pijevalja, Mladi Radnik i OFK Beograd. Jovanovic je rodjen 1987. godine i visok je 185 cm.


Ivica Jovanovic u Rudaru iz Pijevalja

Ivica Jovanovic u OFK Beogradu

Statistika:

Timok Zajecar
Lokeren (1 utakmica - 0 golova)
Rudar Pijevlja (10 - 0)
Mladi Radnik (6 - 0)
Rudar Pijevlja (62 - 31)
OFK Beograd (20 - 7)

недеља, 18. август 2013.

POGLEDAJTE SRAMOTU: Sa jedne strane pesma i bodrenje, a sa druge...

Sa jedne strane pesma i bodrenje,







a sa druge nered i lomljenje







Radnicki Nis i u 2. kolu JSL najposeceniji tim!

Radnicki je i u 2. kolu JSL potvrdio da ima dosta pristalica koje ga verno bodre i drugi put za redom bio najposeceniji tim u ligi!

Top 3 poseta u 2. kolu JSL:
Radnicki Nis - Partizan (15.000)
Crvena Zvezda - Jagodina (11.800)
Novi Pazar - Rad (10.000)

Idemo dalje Nislije, da ostanemo i na dalje broj 1 po posecenosti! Svaka cast!

SLIKE i VIDEO: Radnicki Nis - Partizan

Za pohvalu:

-Posle duzeg vremena cule su se pesme Radnickog pre utakmice i tokom poluvremena

-Po prvi put smo od zvanicnog spikera culi koliko je prodato ulaznica (oko 13.500 + sezonske + deca, sto je oko 15.000)

-Animiranje publike besplatnim ulaznicama putem vecine niskih medija

-Besplatan ulaz za decu do 10 godina

Potrebno:

-Uvesti prodaju hrane i bezalkoholnih pica na stadionu






Tabela posle 2. kola JSL:


Najbolja sansa na utakmici:






четвртак, 15. август 2013.

U Radnickom optimisti pred Partizan



Narednog vikenda na programu je 2. kolo fudbalske Superlige Srbije. Derbi ce u subotu od 19h na stadionu Cair odigrati niski Radnicki i zvanicni sampion drzave beogradski Partizan.

Radnicki u ovaj mec ulazi sa dosta samopouzdanja posle startne pobede protiv imenjaka iz Kragujevca rezultatom 2:0, i pokusace da iskoristi nesto losiju formu crno belih koji predstavama na pocetku sezone nisu odusevili fudbalsku javnost Srbije.

Trener niskog tima Dragoljub Bekvalac ocekuje tezak i neizvestan mec i napominje da je Radnicki pobedom nad Kragujevcanima vec ostvario zacrtani cilj u prva dva kola. On se pred ovaj susret suocava sa nekoliko problema, posto sigurno nece moci da racuna na pocrvenelog Hadzibulica, dok je nastup Pauljevica pod velikim znakom pitanja jer mu Partizan sa kojim ima ugovor ne dozvoljava da zaigra u subotu.

Fudbaleri Radnickog Milos Zivkovic i Petar Jovanovic izrazili su optimizam pred ovaj duel i pozvali nisku publiku da ispuni stadion Cair i pomogne ekipi da ostvari veliki rezultat.

Karte za subotnju utakmicu su danas pustene u prodaju po cenama: 300 dinara za jug ili sever i 600 dinara za istok ili zapad. Kapije stadiona ce biti otvorene od 17h, a iz kluba apeluju da se na utakmicu dodje gradskim prevozom ili peske kako bi se izbegle velike guzve.

среда, 14. август 2013.

Deca do 10 godina besplatno na Radnicki

Nasi mali navijaci

Uprava fudbalskog kluba Radnicki donela je odluku da deca do 10 godina imaju besplatan ulaz na fudbalske meceve tima iz Nisa na stadionu Cair, ali uz pratnju roditelja ili staratelja.

Sva deca do 10 godina starosti moci ce besplatno da udju na stadion Cair i da gledaju meceve fudbalskog kluba Radnicki, odluceno je na sastanku Upravnog odbora kluba.

Jedino je potrebno da deca budu u pratnji roditelja ili staratelja, kazu u Radnickom.

Radnicki ce u subotu, 17. avgusta od 19h ugostiti Partizan u okviru drugog kola Superlige, a karte za tu utakmicu bice pustene u prodaju od cetvrtka, 15. avgusta na biletarnici hale Cair. Cene karata su 300 dinara za jug ili sever, 600 dinara za zapad ili istok i 1.000 dinara za lozu.

Kako je receno u klubu, bice otvoren i gornji deo istocne tribine.

Kapije stadiona bice otvorene u subotu od 17h.

уторак, 13. август 2013.

Od cetvrtka u prodaji ulaznice za Radnicki Nis - Partizan

Zainteresovani ce moci da kupe ulazice od cetvrtka do dana utakmice na blagajni hale Cair.


Cena pojedinacnih karata bice 300 dinara za jug ili sever, 600 dinara za zapad ili istok i 1.000 dinara za lozu.

Utakmica je na programu u subotu od 19h.

понедељак, 12. август 2013.

2013. - 90 godina Radnickog

Prvi koraci Reala sa Nisave

S obzirom da je ova, 2013. godina, godina kada nas Radnicki obelezava 90 godina svog postojanja, valja napisati koju rec i o istoriji naseg voljenog kluba. Radnicki je osnovan 23. aprila 1923. godine u Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca. Jedan od glavnih osnivaca kluba bio je komunista Milos Markovic. Iste godine, te 1923., klub je igrao svoje prve nezvanicne utakmice. Dve godine kasnije, u sezoni 1925/26, klub je postao deo profesionalne fudbalske lige Moravske banovine. Inace, Moravska banovina je bila upravna jedinica Kraljevine Jugoslavije od 1929. do 1941. godine, kao i Nediceve Srbije za vreme Nemacke okupacije i vojne uprave u Srbiji do decembra 1941. godine. Klub je sa pocetkom bombardovanja Kraljevine Jugoslavije 1941., obustavio svoje aktivnosti, koje je obnovio po zavrsetku Drugog svetskog rata 1945. godine.


Prvi grb Radnickog

Nas Radnicki se 1962. godine prvi put plasirao u Jugoslovensku prvu ligu. Navijaci nisu mnogo cekali, pa su vec 23. septembra 1962. godine napravili prvu veliku koreografiju na prvom mecu u ligi protiv Crvene Zvezde. Na istocnoj strani su razvili transparent "Real sa Nisave", sto je i danas nadimak naseg kluba. Taj transparent je krasio stadion Cair na svim utakmicama tokom 60-tih godina. Tokom narednih godina, klub se ubrzano razvijao i postao jedan od najstabilnijih klubova tog vremena u zemlji. Naredne godine, 1963., klub osniva i omladinsku skolu, u kojoj su ponikli mnogi dobri igraci. U narednoj deceniji, tacnije 1975., Radnicki je sa velikim uspehom igrao medjunarodne utakmice. Ucestvovao je na Balkanskom kupu, koji je i osvojio, pobedivsi u finalu turski Eskisehirspor (1-0, 2-1). Inace, Balkanski kup je bilo medjunarodno klupsko fudbalsko takmicenje, koje je okupljalo klubove iz Albanije, Bugarske, Grcke, Jugoslavije, Rumunije i Turske, a odrzavalo se od 1960. do 1994. godine.

U narednim izdanjima bavicemo se evropskim uspesima Radnickog i napisacemo koju rec o Meraklijama (kako je nastala navijacka grupa). Do tada, veliki pozdrav salje vam


Radnicki Nis imao najbolju posetu u 1. kolu JSL

Radnicki je bio najposeceniji tim u prvom kolu Jelen Super lige, sa cak 3.000 gledalaca vise od prvog narednog tima, Vojvodine. Radnicki je u prvom kolu imao skoro duplo vise gledalaca od Partizana.

Evo i kompletne liste posete u prvom kolu Jelen Super lige:

Radnicki Nis - Radnicki Kragujevac (9.000)
Vojvodina - Donji Srem (6.000)
Partizan - Novi Pazar (5.000)
Jagodina - Napredak (4.000)
Sloboda - Spartak (2.500)
Javor - Crvena Zvezda (2.500)
Rad - Cukaricki (1.500)
OFK Beograd - Vozdovac (550)

UKUPNO: 31.050

Jos da napomenemo da ce clanovi britanskog benda TG Collective bodriti nas Real protiv Partizana narednog vikenda. Oni su izrazili zelju da Radnicki podrze zajedno sa najvatrenijim Maraklijama, na jugu. Nekoliko dana pre utakmice, tacnije 14. avgusta, TG Collective ce nastupiti na amfiteatru na keju od 20h u okviru Nisvil dzez festivala.


TG Collective